Om oss

Vi är specialiserade och engagerade på området vård, hälsa och försäkring och är Nordens ledande specialist inom vårdförsäkringar. Vårt uppdrag och vår framgång bygger på att navigera kundens hela patientresa till all form av vård – oavsett privat eller offentlig.

DSS Hälsa står för ett nytt och förbättrat tankesätt som agerar snabbt, effektivt och hela tiden följer och navigerar patienten vid behov av vård och undersökning.

Genom kontinuerlig bearbetning av data och löpande uppdatering av viktig kunskap har vi ständigt fokus på effektivisering av vårdprocesser och förbättring av patientresan. Vi ser alltid en möjlighet att förbättra patientresan inom hälso- och sjukvården.

Vårt Hälsoteam består av läkare, psykologer, sjuksköterskor och fysioterapeuter som ständigt arbetar för att säkerställa en enkel, smidig och trygg resa igenom hela vårdkedjan. DSS Hälsa är vårdombudet för den försäkrade och samarbetspartnern för företagen.

DSS Hälsa AB ingår i Nordens största vårdförsäkringsbolag med Dansk Sundhedssikring A/S som systerbolag, båda ägd av Oona Health. DSS har idag nära 517 000 vårdförsäkrade kunder som säkerställs en smidig och innovativ vårdförsäkringslösning