För dig som är Vårdgivare

Vi arbetar med många olika vårdgivare och det är DSS Hälsa i samarbete med våra systerbolag som rekryterar, kvalitetssäkrar och gör avtal till vårt nätverk av läkare, kliniker och terapeuter. Dessutom samarbetar vi med ett urval av sjukhus över hela landet.

Kvalitetssäkring, selektion av rätt medicinsk kompetens är nyckeln till ett bra samarbete och hög kundnöjdhet. Vi träffar regelbundet våra leverantörer för att säkerställa effektiva rutiner, god kommunikation och nöjda kunder. Det är patientresan från start till slut som är viktigast för oss och den enskilda försäkringspatienten.

Vi ger också våra kunder möjlighet att välja sin egen vårdgivare. Om DSS Hälsa ska faktureras direkt från en vårdgivare som inte ingår i DSS Hälsa’s nätverk – var god att ta kontakt med oss i god tid innan, så vi kan etablera avtal och fakturering m.m.  

Fakturering

Formkraven för fakturan måste uppfyllas innan vi kan slutföra betalningen.

Fakturor kan skickas via e-postadressen faktura@dss-halsa.se

Vänligen fyll alltid i ”beställningsnummer” i fakturan ni skickar.

För frågor om fakturor kan du kontakta oss varje vardag under perioden 9-16:

08-4000 6121.

Obs! Om du använder en e-postadress för att vidarebefordra fakturor och andra handlingar till oss måste du se till att du kan kommunicera säkert med oss ​​och därmed följa GDPR-reglerna.